Woningen > Amsterdam > Veldzicht 53

Prijs

Verkocht

Beschrijving

Fantastisch 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats gelegen op een goede locatie in Osdorp! De buurt Het appartement is gelegen op een centrale locatie in Amsterdam! Om de hoek tref je verschillende groenteboeren, bakkers en winkels aan voor je dagelijkse boodschappen. Voor een heerlijke wandeling breng je een bezoekje aan het Sloterpark...

Lees meer

Meer informatie

Fantastisch 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats gelegen op een goede locatie in Osdorp!

De buurt

Het appartement is gelegen op een centrale locatie in Amsterdam! Om de hoek tref je verschillende groenteboeren, bakkers en winkels aan voor je dagelijkse boodschappen.

Voor een heerlijke wandeling breng je een bezoekje aan het Sloterpark waar je kunt genieten van een groene omgeving. Zomers picknicken in het park? En s ’winters genieten van een frisse wandeltocht? Het is allemaal mogelijk!

Een dagje shoppen? Geen probleem! Door de goede verbinding met het OV ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

De woning

Opzoek naar een appartement met twee slaapkamers? Je kunt de werkkamer ombouwen tot een tweede slaapkamer doormiddel van het plaatsen van een tussenwand. Zie plattegronden voor meer info

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. Het woongedeelte is licht te noemen door de vele ramen. Er is een mogelijkheid tot het uitbreiden van een ruime open keuken die je kunt betrekken bij de woonkamer.

In de ruime slaapkamer is er genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Via de slaapkamer heb je toegang tot het terras. Hier kun je heel de dag genieten van de heerlijke zon!

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Op het parkeercomplex is een eigen parkeerplek aanwezig onder nummer 50.

Goed om te weten:
- 69 M2 woonoppervlakte;
- Eigen parkeerplaats;
- Erfpacht afgekocht tot 31-08-2048;
- Gelegen op centrale locatie in Amsterdam;
- Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing.

**********************************************************************************************

Fantastic 3-room apartment with private parking located in a good location in Osdorp!

The neighbourhood
The apartment is located in a central location in Amsterdam! Around the corner you will find various greengrocers, bakers and shops for your daily shopping.

For a lovely walk, visit the Sloterpark where you can enjoy a green environment. Picnic in the park in the summer? And enjoy a fresh hike in winter? It's all possible!

A day of shopping? No problem! Thanks to the good connection with public transport, you can be in the center of Amsterdam within 15 minutes.

The house
Looking for a two bedroom apartment? You can convert the study into a second bedroom by placing a partition wall. See floor plans for more info

The apartment is located on the fourth floor. The living area is light due to the many windows. There is a possibility to expand a spacious open kitchen that you can involve in the living room.

In the spacious bedroom there is enough space for a double bed and a large wardrobe. You have access to the terrace through the bedroom. Here you can enjoy the lovely sun all day long!

The bathroom has a walk-in shower and sink.

There is a private parking space at the parking complex under number 50.

Good to know:
- 69 M2 living area;
- Own parking space;
- Annual lease payments bought off until 31-08-2048;
- Located at a central location in Amsterdam;
- Onesta sales conditions apply.

Locatie: Veldzicht 53, 1068 SM - Amsterdam

Details

 • Postcode1068 SM
 • Bouwjaar2000
 • ParkerenParkeerplaats - 1
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers1
 • Aantal badkamers1
 • Woonoppervlakte69
 • ObjecttypeAppartement
 • SoortPortiekflat
 • AanvaardingIn overleg
 • EnergieklasseB
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu