Woningen > Amsterdam > Da Costakade 182-1

Prijs

Verkocht

Beschrijving

Wonen aan één van de mooiste grachten van Amsterdam? Plan dan een bezichtiging in! De buurt Welkom in Oud-West! Grenzend aan het centrum en een bijzonder stukje Amsterdam. Op 15 minuten lopen van het Museumplein, Vondelpark, Anne Frankhuis of Leidseplein. In deze buurt vind je lekkere restaurants, leuke cafés en...

Lees meer

Meer informatie

Wonen aan één van de mooiste grachten van Amsterdam? Plan dan een bezichtiging in!

De buurt

Welkom in Oud-West! Grenzend aan het centrum en een bijzonder stukje Amsterdam. Op 15 minuten lopen van het Museumplein, Vondelpark, Anne Frankhuis of Leidseplein. In deze buurt vind je lekkere restaurants, leuke cafés en de gezelligste koffietentjes.

Het appartement grenst aan de Kinkerstraat waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

Bezoek het Vondelpark voor een heerlijke wandeling, een hardloopsessie of geniet van een gezellige picknick aan het water.

Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer. Het Centraal Station is op 10 minuten fietsafstand en tram- en bushaltes zijn te vinden op de Rozengracht, Kinkerstraat en De Clercqstraat. Met de auto is de woning goed bereikbaar via de S100 en S105 vanaf de ring A10. Binnen 15 minuten ben je op de luchthaven van Amsterdam.

De woning
Zeer charmant 3-kamer appartement van circa 70 m2.

Bij binnenkomst tref je direct de woonkamer die aan de voorzijde van de woning is gelegen en je direct uitzicht geeft op de prachtige Da Costagracht.

Aan de achterzijde is een ruime eetkamer aanwezig waar je gezellig samen kunt komen voor een heerlijk diner. De open keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gasfornuis, spoelbak en er is een aansluiting voor een wasmachine.

Geniet na een lange werkdag van het heerlijke bad of ontspan na een warme douche. Ook is er een toilet en wastafel in de badkamer aanwezig.

Goed om te weten:
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte: 70 m2;
- Periodieke bijdrage: € 104,- per maand
- VVE Beheersverslag;
- Eigen grond;
- Cv-ketel uit 2008;
- Verkoopvoorwaarden van Onesta zijn van toepassing.

**************************************************************************************

Do you want to live on one of the most beautiful canals in Amsterdam? Then schedule a viewing!

The neighbourhood

Welcome to Old West! Adjacent to the center and a special part of Amsterdam. A 15-minute walk from the Museumplein, Vondelpark, Anne Frankhuis or Leidseplein. In this neighborhood you will find nice restaurants, nice cafes and the nicest coffee shops. The apartment is adjacent to the Kinkerstraat where you can do your daily shopping.

Visit the Vondelpark for a lovely walk, a running session or enjoy a cozy picnic by the water.

There is a good connection with public transport. The Central Station is a 10-minute bike ride away and tram and bus stops can be found on Rozengracht, Kinkerstraat and De Clercqstraat. The house is easily accessible by car via the S100 and S105 from the A10 ring road. Within 15 minutes you are at the Amsterdam airport.

The home

Very charming 3-room apartment of approximately 70 m2.

Upon entering you will immediately find the living room that is located at the front of the house and gives you a direct view of the beautiful Da Costagracht.

At the rear is a spacious dining room where you can come together for a delicious dinner. The open kitchen is equipped with an oven, dishwasher, gas stove, sink and there is a connection for a washing machine.

After a long day at work, enjoy the wonderful bath or relax after a hot shower. There is also a toilet and sink in the bathroom.

Good to know:
- New foundation 2005
- Energy label C;
- Living area: 70 m2;
- Periodic contribution: € 104 per month
- VVE Management Report;
- Own ground;
- Central heating boiler from 2008;
- Onesta sales conditions apply.

Locatie: Da Costakade 182-1, 1053 XE - Amsterdam

Details

  • Postcode1053 XE
  • Bouwjaar1884
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers1
  • Aantal badkamers1
  • Woonoppervlakte70
  • ObjecttypeAppartement
  • SoortBovenwoning
  • AanvaardingIn overleg
  • EnergieklasseC
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu