Voor al jouw benodigdheden

Onze diensten

Onesta is een full service makelaar die klanten een one-stop-shop ervaring biedt. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten aan met betrekking tot onroerend goed, hypotheken en verzekeringen als een compleet pakket. Wij bieden klanten een maat advies afgestemd op de individuele behoeftes.

Verkoop

Verkoop

Vastgoed

Commercieel
vastgoed

Beheer

Beheer

Taxatie

Taxatie van
onroerend goed

Verhuur

Verhuur

Hypotheken

Hypotheken

Aankoop

Aankoop

Huren

Huren

Verzekeringen

Verzekeringen

Wat onze klanten zeggen

“Onesta is op ons pad gekomen door de aankoop van mijn nieuwe woning. Toen dat allemaal in gang was gezet konden ook zij de huidige woning voor ons in de verkoop zetten. 2 vliegen in 1 klap.

Wij zijn super goed geholpen door Michan en zijn team en zo tevreden hoe snel en soepel alles is verlopen! Mijn woning is super snel verkocht!

Ook het team op kantoor heeft mij ontzettend goed geholpen met allerlei formaliteiten. Kortom, het team van Onesta weet waar ze het over hebben, zij hebben allemaal veel verstand van de aan- en verkoop van woningen en kunnen ook heel goed financieel advies geven. Zeer klantvriendelijk en leuke mensen. Verder zijn ze goed bereikbaar zowel telefonisch, per e-mail en ook via WhatsApp.

Wij bevelen Onesta zeker iedereen aan!!”

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en een van onze experts neemt binnen 24 uur contact met jou op, zodat we elkaar kunnen leren kennen en jouw behoeften kunnen
begrijpen om jou de perfecte service te bieden!

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu