Op zoek naar een hypotheek?
Volg ons stappenplan en vind de juiste hypotheek.

Jouw financieel adviseur

Er zijn belangrijke beslissingen die je nu eenmaal moet nemen. Van het afsluiten van een hypotheek voor jouw eerste koopwoning tot het aanvragen van een lening voor een beleggingspand. Hierbij is goed financieel advies onmisbaar.

En laat dat maar aan ons over! Op deze pagina lees je uitgebreid over de 5 stappen die wij doorlopen bij het geven van financieel advies.
Wil je direct meer weten? Bel 085 210 44 11 of stuur een mail naar info@onesta-fd.nl

Meer informatie

Hypotheek sluiten

Wanneer kunnen we jou helpen?

Er zijn veel belangrijke keuzes die je in het leven moet maken. Een huis kopen, huren of verhuren? Financiële zaken regelen voor de kids? Verzekeringen als startende ondernemer? En hoe zit het met arbeidsongeschiktheid? Sparen voor pensioen of toch kiezen voor beleggen? Samenlevingscontract of trouwen?

 

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Om een goed en compleet financieel advies te kunnen geven hebben wij zoveel mogelijk informatie van jou nodig, zoals over jouw financiële situatie, woning en inkomen. Maar ook willen wij weten wat jouw dromen, wensen en plannen voor de toekomst zijn.

1

Oriënteren

Deel je plannen met ons

Allereerst verdiepen wij ons graag in jouw specifieke situatie. In een kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen en vertellen we je uitgebreid wat je van ons kunt verwachten. Aan de hand hiervan kunnen we je adviseren over en inzicht geven in jouw plannen.

Hypotheek

2

Adviseren

Ontvang eerlijk advies

Zodra we alles weten van jouw situatie en wensen, kunnen we heel precies uitrekenen wat jouw mogelijkheden zijn. Hier zullen we jou uiteraard uitgebreid over adviseren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen!
Hypotheek

3

Vergelijken

Vergelijk producten

Er bestaat geen enkel financieel product dat voor iedereen geschikt is. Ze hebben namelijk allemaal hun eigen voor- en nadelen. Wil je bijvoorbeeld liever financiële zekerheid wat vaak iets hogere lasten oplevert? Of durf je het aan om een klein risico te nemen?

Hypotheek

4

Vastleggen

Leg alles vast

Heb je gekozen voor één of meerdere financiële producten? Dan leggen we alles officieel vast door middel van een offerte en overeenkomst.

Hypotheek

5

Management

Beheer uit handen geven

Nadat de diensten zijn afgesloten en jouw droom gerealiseerd is blijft de wereld gewoon doordraaien. Misschien zijn jouw plannen na een jaar compleet anders. Of zijn er inmiddels nieuwe financiële producten op de markt die beter bij jou passen.

Hypotheek

Hoeveel kan ik lenen?
Klik HIER om je maximale hypotheek te berekenen!

Hypotheek

Belangrijk om te weten

Download onderstaand formulier waarbij we zaken toelichten als:
– Autoriteit Financiële Markten (AFM)
– Onafhankelijke onderneming
– Klacht?
– Wat is onze vergoeding?
– Provisie
– Rechtstreekse kostent company

Wist je dat wij ook kunnen adviseren voor een Spaanse hypotheek?

Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen zodat we je meer kunnen vertellen.

Heb je nog vragen?

We hopen dat het helder is wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons
op voor een persoonlijk gesprek!